G-Svets

Vilka svetsmaskiner använder vi och varför?

Svetsmaskiner – en avgörande faktor för vår vardag inom branschen, något som är otroligt viktigt och som möjliggör en god kvalité för ett välutfört arbete!

Vilka svetsmaskiner använder vi och varför?

Kemppi

Varför just Kemppi men inte något annat märke bland svetsmaskinernas värld?

Låt oss gå tillbaka till början.

Allt började med personlig erfarenhet. Som ny elev på svetsarutbildningen samt en grönling inom branschen blev jag introducerad för Kemppi som

lärde mig denna komplexa färdighet som kallas svetsning. Dessa maskiner användes under utbildningen. Om jag bad de erfarna mästare av svets om råd, vad de skulle rekommendera för svetsmaskin, så fick jag ett klockrent svar: Skaffa Kemppi och du kommer inte ångra dig.

Efter att ha varit delaktig i flera projekt har jag förlitat mig på Kemppi svetsmaskiner som i sin tur har visat sig vara helt problemfria medan andra svetsmaskiner bl.a. inte klarade av tuffare väderförhållanden eller så var de helt enkelt benägna att bli överhettade mm. som gjorde att arbetet inte kunde slutföras.

Av dessa skäl kommer vi på G-Svets AB att fortsätta  använda Kemppi tig- och mma-svetsmaskiner … Minarc för mma-svetsning minarctig evo 200 för tig-svetsning av tunnare material och Master tig ml med vattenkylning för svetsning av tjockare material. Och vi rekommenderar dem varmt till alla som är intresserade av professionell eller amatörsvetsning

G-Svets AB

Lite om produkten

Kemppi Oy, är ett finskt familjeägt svetsföretag, grundat 1949 av Martti Kemppi. Det designar och tillverkar svetsutrustning, svetssäkerhetsutrustning och automatiserade svetsmaskiner.Den tillhandahåller även experttjänster på detta område.

Kemppi Oy designar och tillverkar svetsutrustning till sina kunder över hela världen. Det tillhandahåller MIG/MAG-svetsprodukter, såsom kompakta maskiner, MIG-svetsset  och tillbehör; TIG-svetsprodukter, inklusive DC och AC/DC TIG-svetsprodukter, TIG-brännare och tillbehör; MMA svetsutrustning; svetsautomation produkter; och tillbehör, såsom svetshjälmar, paneler, övervakningsprodukter, fjärrkontroller, kablar och kontakter, upphängningsanordningar och svängarmar, transportenheter och förbrukningsdelar. Företaget erbjuder även svetspistol, trådmatningsmekanism, strömkälla, kylenhet och underhåll av TIG-svetsbrännare. Dess produkter används i metallverkstäder; bilindustrin; konstruktion; kemi-, process- och olje- och gasindustri; skeppsbyggnad och offshore; svetsautomation; och andra applikationer. Under de senaste åren har företaget också utökat sitt produktsortiment till automatiserad svetsövervakning, banbrytande verktyg för krävande industriell konstruktion och tillverkning.

Kemppi tillverkar svetsanordningar för varvs-, offshore-, transport-, konstruktions-, verkstads- och fordonsindustrin.

Prenumerera på nyhetsbrev

Registrera dig på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om våra senaste nyheter och exklusiva erbjudanden.

G-Svets AB erbjuder kvalificerad svetsning och tillhörande entreprenader. Vi har certifierade svetsare enligt SS-EN 287-1. Vi har kompetens inom de flesta svetsmetoder så som TIG 141, MMA 111 och MAG/MIG135/136. I stål, låglegerat, höglegerat, rostfritt och aluminium.

Kontaktinfo

Recensioner

Leif Grönstedt
Leif Grönstedt
28/12/2021
Jobbar med G-svets AB på värme & kyla, bra jobbat !
Jasmina Knezevic
Jasmina Knezevic
18/12/2021
Perfekt!!!
Muhamed Jahic
Muhamed Jahic
22/11/2021
Service inriktad företag, som gör det jobb som krävs.
Nikola Drincic
Nikola Drincic
22/11/2021
Goran och hans företag gör vad han lovar. Professionell bemötande hela vägen och allt jobb utförd inom avtalade tidsramen. Bara att rekommendera.

G-Svets anställer

Fyll i formuläret nedan om du är intresserad av att arbeta hos oss:

G-Svets is hiring

Fill out the form below if you are interested in working with us: